6 T/M 13 JULI 2019 IN FRANKRIJK

Verlang jij daar soms ook naar? Eens echt de tijd nemen om na te denken over vragen die je bezighouden. Praten met mensen die soortgelijke vragen hebben als jij. Is dit alles? Wie ben ik eigenlijk? En wat wil ik ten diepste? Wat wil ik loslaten of juist verder ontwikkelen?

Je gaat een week op ontdekkingstocht naar zingeving. Een week waarin je meer over jezelf ontdekt. Een week inspiratie in Frankrijk om antwoorden te vinden op jouw vragen. Samen met anderen.

 

LOCATIE

Castel Marguerite in Saint-Nectaire. De ideale plek om los te komen van je dagelijkse, drukke leven. Saint Nectaire ligt in de Auvergne: een bosrijk, vulkanisch gebied in het hart van Frankrijk.

Lees meer over het Castel en de omgeving >

 

PROGRAMMA

Vaste elementen: gesprekken en leuke werkvormen om jezelf nog beter te leren kennen en te ontdekken wat echt belangrijk is voor jou. Tijdens de introductiebijeenkomst ontmoet je je reisgenoten en bepalen jullie samen hoe jullie week er verder uitziet. Houd je van wandelen, mediteren, mountainbiken, filosoferen, zwemmen of muziek maken, het kan allemaal!

Lees meer over het programma >

 

BEGELEIDERS

Paul Stal is personal coach. “Ik heb als coach de tools gekregen om mijn leven meer en meer zelf te sturen in plaats van dat gebeurtenissen mij sturen. Die tools wil ik anderen ook graag meegeven. Ik geniet iedere keer enorm van de groei die mensen doormaken.”

Victor van der Veen is coach en conflictbemiddelaar. “De zingevingsweken vind ik heel waardevol door de mooie, verdiepende gesprekken en de verbinding die we maken met elkaar en met onszelf.”

 

KOSTEN

€ 295 inclusief verblijf in een tweepersoons- of familiekamer, maaltijden (je kookt samen), drinken (excl. sterk alcoholische drank) en in het programma opgenomen activiteiten. Exclusief de reiskosten van en naar Saint-Nectaire (de reis regel je zelf).

Hier lees je de algemene voorwaarden.

 

INTRODUCTIEAVOND

Voorafgaand aan de zingevingsweek is er een introductieavond in Hilversum, bij Foodhall Mout, Marktplein 1, van 20.00-22.00 uur. Op die avond maak je kennis met je reisgenoten en de begeleiders. Ook bepaal je dan samen hoe de week er naast de vaste programmaonderdelen uitziet.

Meld je aan voor de introductieavond >

of

Schrijf je direct in voor de zingevingsweek >