28 SEPT T/M 5 OKT 2019 IN FRANKRIJK

Verlang jij daar soms ook naar? Eens echt de tijd nemen om na te denken over jouw rouw? Want hoe geef je rouw de ruimte? Wat helpt jou en wat juist niet? Wat heb je nodig om verder te gaan?

Je gaat een week op ontdekkingstocht. Een week waarin je praat met mensen die soortgelijke vragen hebben. Een week om antwoorden te vinden en meer over jezelf te ontdekken. Samen met anderen.

 

LOCATIE

Castel Marguerite in Saint-Nectaire. De ideale plek om los te komen van je dagelijkse, drukke leven. Saint Nectaire ligt in de Auvergne: een bosrijk, vulkanisch gebied in het hart van Frankrijk.

Lees meer over het Castel en de omgeving >

 

PROGRAMMA

Vaste elementen: gesprekken en werkvormen die inzicht geven in wat rouwen is en in hoe jij rouwt. Je deelt je verhaal en ontdekt dat erkenning van je verdriet lucht geeft. Je krijgt vertrouwen dat het leed op den duur zachter wordt en dat je leven, ook met verlies, het meer dan waard is om gevierd te worden.
Tijdens de introductiebijeenkomst ontmoet je je reisgenoten en bepalen jullie samen hoe jullie week er verder uitziet. Houd je van wandelen, mediteren, mountainbiken, filosoferen, zwemmen of muziek maken, het kan allemaal!

Lees meer over het programma >

 

BEGELEIDERS

Peter van der Goot heeft als manager bij diverse overheden (in binnen- en buitenland) veel ervaring opgedaan met persoonlijke ontwikkeling, samenwerking en groepsdynamiek. “Het geeft me veel voldoening om mensen te helpen het antwoord in zichzelf te vinden.”

Yvonne van der Goot is een ervaren begeleider van de ontmoetingen Leven met verlies. “Iedere keer zie ik de kracht van herkenning en van gehoor vinden bij gelijkgestemden. Met mijn kennis, kunde en warme betrokkenheid lever ik hieraan graag een bijdrage.”

 

KOSTEN

€ 495 inclusief verblijf in een tweepersoons- of familiekamer, maaltijden (je kookt samen), drinken (excl. sterk alcoholische drank) en in het programma opgenomen activiteiten. Exclusief de reiskosten van en naar Saint-Nectaire (de reis regel je zelf).

Hier lees je de algemene voorwaarden.

 

INTRODUCTIEAVOND

Voorafgaand aan de zingevingsweek is er een introductieavond in Hilversum, bij Foodhall Mout, Marktplein 1, van 20.00-22.00 uur. Op die avond maak je kennis met je reisgenoten en de begeleiders. Ook bepaal je dan samen hoe de week er naast de vaste programmaonderdelen uitziet.

Meld je aan voor de introductieavond >

of
Schrijf je direct in voor de zingevingsweek >